Saan virhekoodin 34

Jos näet seuraavan virheen:

Olet saavuttanut profiilien enimmäismäärän tiliä kohti. Voit luoda uuden profiilin poistamalla ensin vanhemman profiilin (virhekoodi 34).

Tämä tarkoittaa, että et voi luoda enää profiileja. Sinulla on jo seitsemän profiilia, mikä on suurin sallittu määrä.

Jos haluat luoda uuden profiilin, sinun on ensin poistettava olemassa oleva profiili.

Kuinka voin poistaa profiilin?

1. Kun olet kirjautunut sisään, siirry profiiliisi
    • Liitetty TV
      • Laajenna navigointipalkkipaneeli
    • Mobiililaite
      • Oikeassa alakulmassa
    • Verkkoselain (pöytäkone tai kannettava)
      • Oikeassa yläkulmassa
  2. Valitse Muokkaa profiilia/profiileja
  3. Jos sinulla on useita profiileja, valitse poistettava profiili
  4. Valitse Poista profiili (näytön alareunassa)