Hvordan bruker jeg surround-lyd eller Dolby Atmos med Disney+?

Disney+ tilbyr et stadig større bibliotek med innhold i 5.1 surround-lyd og Dolby Atmos. Støttede lydformater for en gitt tittel finner du i DETALJER-delen under hver tittel. Disney+ vil automatisk bruke lyd med den høyeste kvaliteten som systemet ditt støtter.

For å kunne høre 5.1 surround-lyd eller Dolby Atmos trenger du et lydsystem som er kompatibelt med Dolby Digital Plus (for 5.1) og/eller Dolby Atmos.

For å oppleve Disney+ i best mulig kvalitet bør alle komponentene støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold. Rådfør deg med produsenten angående kapasiteten til din(e) spesifikke enhet(er).