Jeg får «Feilkode 33»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men vi kunne ikke verifisere kontoen din med den informasjonen du oppga. Fyll inn kontoinformasjonen din igjen og prøv på nytt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 33).

Det betyr at vi ikke kunne koble til kontoen din mens du prøvde å spille av en video. Du må logge inn igjen for å fortsette å bruke Disney+.

Hvis du har problemer med å logge inn igjen, kan du gå hit for å få flere feilsøkingstips.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.)