Jeg får «Feilkode 32»

Hvis du ser følgende feil:

Vi har problemer med å koble til kontoen din. Logg ut, og logg inn igjen. Gå til hjelpesenteret (feilkode 32) hvis problemet vedvarer.

Dette betyr at vi ikke kan koble til kontoen din, og at du må logge inn igjen for å kunne bruke Disney+. Logg ut og forsøk å logge inn igjen på Disney+.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.)