Hur lägger jag till en film eller ett program till Min lista?

Min lista är ett jättebra sätt att spara de filmer, program och serier som du vill titta på – och du kan skapa en egen lista för varje kontoprofil på Disney+.

Följ de här stegen för att lägga till program och filmer till Min lista:

1. Öppna Disney+
  2. Välj den film, det program eller den serie som du vill lägga till i Min lista
  3. Klicka på plussymbolen (+) intill uppspelningsknappen på huvudsidan för titeln
    • Obs! En bockmarkering visas när objektet har lagts till i Min lista.
  4. När du senare vill hitta objekten i Min lista väljer du din profilikon och klickar på alternativet Min lista under din profil

Ta reda på hur du raderar ett program, en film eller en serie ur Min lista