Hvilke Samsung smart-TV-er kan jeg bruke med Disney+?

Disney+ støtter Samsung-TV-er fra 2016 og nyere (med HD-videostøtte), som bruker Tizen operativsystem. Dessverre støtter ikke Disney+ Samsung-TV-er som bruker Orsay S eller den innebygde nettleseren.

For å få best mulig opplevelse anbefaler vi en høyhastighets internettforbindelse og en smart-TV som kjører den nyeste versjonen av operativsystemet sitt.

For å oppleve Disney+ i best mulig kvalitet bør alle komponenter støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler. Spør enhetsprodusenten om kapasiteten til din(e) enhet(er).