Hoe kan ik het wachtwoord van mijn Disney-account het beste beschermen?

Met een goed wachtwoord houd je je Disney-account veilig. Heb je wat hulp nodig bij het bedenken van een veilig wachtwoord? Hier volgen zes handige tips:

1. Gebruik geen veelvoorkomende wachtwoorden zoals '123456' of 'qwerty'
  2. Gebruik een uniek wachtwoord voor je Disney-account. Gebruik geen Disney, D+, je eigen naam, variaties op je e-mailadres of andere elementen die gemakkelijk te raden zijn.
  3. Gebruik niet hetzelfde wachtwoord voor verschillende sites.
  4. Wijzig je wachtwoord regelmatig. Hoe je je wachtwoord kunt wijzigen, vind je hier in het Help Center.
  5. Overweeg om een betrouwbare wachtwoordbeheerder te gebruiken via je browser of als extern programma om unieke wachtwoorden voor al je online accounts te genereren en bewaren.
  6. Kijk elke keer dat je je wachtwoord verandert in je inbox (inclusief eventuele reclame- of spamfolders) of je een e-mail met een eenmalige toegangscode hebt ontvangen.

Let op: als je denkt dat iemand anders je account heeft gebruikt, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van Disney+.