Biedt Disney+ ondersteuning voor HDR10?

Disney+ biedt steeds meer content die de HDR-norm (High Dynamic Range) ondersteunt, waaronder HDR10. Meer informatie over de beschikbare videoformaten voor de titel die je wilt bekijken, vind je via het tabblad DETAILS in het titeloverzicht van elke film of serie.

Selectie is automatisch: Disney+ detecteert automatisch wat je systeem aankan en speelt de content in HDR10 af wanneer dit mogelijk is.

Om content in HDR10 af te spelen heb, je een snelle internetverbinding (bij voorkeur 25 Mbps of hoger) nodig en een apparaat, tv of beeldscherm dat compatibel is met HDR10.

Houd rekening met de volgende aanvullende aanbevelingen:

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Bovendien moeten alle onderdelen, van het streamingapparaat tot het scherm, inclusief tussenliggende AVR of soundbar, HDR10 ondersteunen. Voor content in 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om erachter te komen welke mogelijkheden jouw apparaat biedt.