Hoe verander ik mijn wachtwoord?

The Walt Disney Company gebruikt één gebruikersregistratiesysteem voor alle digitale producten en diensten. Zo kunnen we onze klanten een simpele, veilige en persoonlijke ervaring bieden.

Je registratiegegevens zijn hetzelfde voor alle diensten die gebruikmaken van je Disney-registratieprofiel.

Als je je wachtwoord voor een dienst van Disney wijzigt, wordt dit ook gewijzigd voor alle andere producten en diensten van Disney waarvoor je moet inloggen met je Disney-account.

Kies uit deze lijst:
Webbrowser
Mobiel apparaat
Streamingapparaat

Webbrowser

1. Ga in je webbrowser naar www.disneyplus.com
  2. Houd de muisaanwijzer boven je profiel in de rechterbovenhoek
  3. Klik op Account
  4. Klik op Wachtwoord wijzigen
  5. Voer je huidige wachtwoord in
  6. Voer je nieuwe wachtwoord in
  7. Klik op Opslaan als je klaar bent

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de wijziging.

Mobiel apparaat (iOS/Android)

1. Open de Disney+-app op je mobiele apparaat
  2. Log in
  3. Klik op je profielpictogram in de onderste navigatiebalk
  4. Klik op Account
  5. Klik op Wachtwoord wijzigen
  6. Voer je huidige wachtwoord in
  7. Voer je nieuwe wachtwoord in
  8. Klik op Opslaan als je klaar bent

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de wijziging.

Streamingapparaten
Volg deze stappen als je een Apple TV, PlayStation of Xbox hebt

1. Open de Disney+-app op je apparaat
  2. Log in
  3. Selecteer het pictogram Instellingen in de navigatiebalk aan de linkerkant
  4. Selecteer Account
  5. Selecteer Wachtwoord wijzigen
  6. Voer je huidige wachtwoord in
  7. Voer je nieuwe wachtwoord in
  8. Selecteer Opslaan als je klaar bent

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de wijziging.