Ondersteunt Disney+ Dolby Vision?

Disney+ biedt een alsmaar groter worden collectie films en TV-series die de Dolby Vision-norm ondersteunen. Ondersteunde videoformaten voor een bepaalde titel zijn te vinden in de DETAILS onder elke titel.

Je hebt een apparaat, tv of beeldscherm nodig die/dat compatibel is met Dolby Vision en een snelle internetverbinding (25 mpbs of hoger is aanbevolen) om Dolby Vision-content te bekijken. Disney+ detecteert de mogelijkheden van jouw systeem en speelt de content af als deze beschikbaar is in Dolby Vision.

Voor optimale uitwisselbaarheid raden we je aan de nieuwste firmware voor jouw apparaten te installeren.

Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Raadpleeg de fabrikant van het apparaat voor de mogelijkheden van jouw specifieke apparaat.