Jeg får «Feilkode 73»

Hvis du ser følgende feil:

Disney+ er bare tilgjengelig i visse regioner. Avhengig av hvor du befinner deg kan det være at du ikke har tilgang til Disney+. Hvis du mener at du ser denne meldingen ved en feil, kan du gå til hjelpesenteret (feilkode 73).

Det betyr at Disney+ ikke er tilgjengelig i den regionen du oppholder deg i, eller at du bruker en VPN. Hvis du bruker en VPN, må du deaktivere den for å kunne bruke Disney+.

Hvis du ikke bruker en VPN og Disney+ er tilgjengelig der du er, må du sørge for at posisjonstjenestene dine er slått på hvis du bruker en mobilenhet. Det kan også være at internettleverandøren din rapporterer feil sted.

For å bekrefte det, kan du teste på en annen tilkobling hvis du har en tilgjengelig. Kontakt oss hvis du tror dette er tilfelle, slik at vi kan hjelpe deg med å løse problemet.