Saan virhekoodin 87

Jos näet seuraavan virheen:

Käyttäjäprofiiliasi ei löytynyt. Kirjaudu ensin ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 87).

Tämä tarkoittaa, että käyttäjäprofiiliasi ei löytynyt sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tämä voi johtua sisäisestä virheestä palvelussa tai siitä, että profiilisi on poistettu.

Kirjaudu kokonaan ulos Disney+ -palvelusta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun.

Lue usein kysytyt kysymykset salasanan vaihtamisesta

Jos uusi sisäänkirjautuminen ei poista ongelmaa, ota yhteyttä Disney+ -asiakaspalveluun.

Tai jos näet seuraavan virheen:

Tiliäsi ei löytynyt antamallasi salasanalla. Luo uusi salasana. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 87).

Tämä tarkoittaa, että antamasi salasana ei vastaa tietojamme tai se ei täytä salasanakriteereitämme.

Salasanakriteerit
Disney+ -salasanassasi on oltava:

Huomioi isot ja pienet kirjaimet Disney+ -salasanassasi