Se Sjel på Disney+

Sjel har premiere på Disney+ 25. desember 2020. Velg et alternativ nedenfor for å lese mer:

Hva handler Sjel om?
Når kommer Sjel? (dato og klokkeslett)
Hva trenger jeg for å se på?
Jeg vil abonnere på Disney+ igjen for å se Sjel. Hvordan gjør jeg det?

Hva handler Sjel om?

Hva er det som gjør deg til … DEG? I Pixar Animation Studios' nye film "Sjel" møter vi Joe Gardner, en musikklærer på ungdomsskolen som får sitt livs største sjanse. Han får spille på den beste jazzklubben i byen, men et feilsteg tar han vekk fra gatene i New York til det hinsidige – et fantastisk sted der nye sjeler får sin personlighet, sine særtrekk og interesser før de kommer til jorden.

Joe er fast bestemt på å komme tilbake til livet sitt, og slår seg sammen med den skeptiske sjelen 22, som aldri helt har forstått hva som er så fint med livet på jorden. Joe prøver desperat å vise 22 hva som gjør livet verdt å leve, og kanskje han selv finner svar på noen av livets viktigste spørsmål.

Regissert av Pete Docter, medregissert av Kemp Powers og produsert av Dana Murray.

Når er Sjel tilgjengelig på Disney+?

Sjel har premiere 25. desember kl. 00:00 PST på Disney+. Hvis du gleder deg allerede, kan du ta en titt på traileren før premieren.

Hva trenger jeg for å se Sjel?

Sjel strømmes eksklusivt på Disney+, så du må abonnere for å se den. Hvis du er ny på Disney+, kan du få mer informasjon om tjenesten herog følge disse trinnene for å registrere deg.

Finn ut om Disney+ er tilgjengelig i landet ditt og sørg for at du har en støttet enhet å strømme fra.

Jeg vil abonnere på Disney+ igjen for å se Sjel. Hvordan gjør jeg det?

1. Gå til disneyplus.com for å aktivere Disney+-abonnementet ditt på nytt
  2. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet Disney+-kontoen din
  3. Skriv inn passordet som er tilknyttet Disney+-kontoen din
  4. Du vil se meldingen «Velkommen tilbake! Det ser ut til at du ikke abonnerer.» Det betyr at Disney+ gjenkjenner kontoen din, men du må reaktivere abonnementet.
  5. Velg Reaktiver abonnement
  6. Velg abonnementstype (månedlig eller årlig)
  7. Skriv inn betalingsinformasjon (hvis informasjonen allerede er lagret, behøver du kanskje ikke å skrive den inn på nytt)
  8. Velg Se nå