Jeg får «Feilkode 43»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men vi kan ikke spille av videoen du ba om. Prøv på nytt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 43).

Det betyr at videoen du prøver å se på, ikke kan spilles av for øyeblikket. Det kan skyldes et tilkoblingsproblem eller at videoen var lagt til i Min liste og senere ble fjernet fra plattformen vår. Prøv å installere og starte Disney+-appen på nytt for å se om innholdet forsvinner.

Les disse vanlige spørsmålene hvis du vil finne ut mer om feilsøking i tilkoblingsproblemer.