Hoe kan ik mijn abonnement op Disney+ opzeggen?

Jammer om te horen dat je weggaat. Voor de duidelijkheid: deze vraag gaat over het opzeggen van je Disney+-abonnement, niet over het verwijderen van het Disney-account dat je gebruikt voor andere producten en diensten van The Walt Disney Company.

Opmerking: lees hier meer over het opzeggen van je Disney-account.

Als je je hebt geregistreerd bij Disney+, volg dan de onderstaande stappen om je abonnement op te zeggen:

1. Ga naar www.disneyplus.com en log in
  2. Selecteer je profiel
  3. Selecteer Account
  4. Selecteer je abonnement
  5. Selecteer Abonnement opzeggen
  6. Selecteer Opzegging voltooien om dit te bevestigen

Bedankt: je kunt van Disney+ blijven genieten tot het einde van de huidige factureringscyclus. Meer informatie over het opzeggen van je abonnement vind je in de Overeenkomst voor abonnees.

Als je je op Disney+ hebt geabonneerd via de Apple- of Android-app, moet je je abonnement rechtstreeks bij de betreffende aanbieder opzeggen. Volg de onderstaande links voor meer informatie:
Disney+ opzeggen via de iTunes Store
Disney+ opzeggen via de Google Play Store

Als je betaalt via Proximus, raadpleeg dan dit arklikel.

Aanvullende opmerkingen

Belangrijk: als je je Disney-account verwijdert, wordt je Disney+-abonnement niet automatisch opgezegd.