Hoe wijzig je je instellingen voor datagebruik

Disney+ detecteert automatisch de mogelijkheden van je systeem en de snelheid van je internetverbinding en probeert een ervaring van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren als standaardinstelling.

We bieden je ook graag keuzemogelijkheden: Disney+ biedt verschillende opties om het datagebruik op al je ondersteunde apparaten te helpen beheren. Het wijzigen van de instellingen voor datagebruik heeft effect op de videokwaliteit, waarbij lager dataverbruik zorgt voor een iets lagere visuele kwaliteit. Houd er rekening mee dat instellingen voor datagebruik apart worden toegepast op elk apparaat en op alle profielen die dat apparaat gebruikt.

Zo kun je je instellingen voor datagebruik aanpassen op verschillende apparaten en platforms:

Op mobiele apparaten
1. Kies je profielpictogram en navigeer naar App-instellingen
2. Om je datagebruik aan te passen voor het streamen via wifi, selecteer je 'Datagebruik via wifi' en vervolgens de optie die het beste bij je behoeften past
3. Om je datagebruik aan te passen voor het streamen via mobiel, selecteer je 'Mobiel datagebruik' en vervolgens de optie die het beste bij je behoeften past
4. Je selectie wordt opgeslagen en toegepast op alle profielen op je apparaat

Op verbonden apparaten/ settopboxen
1. Open het navigatiemenu
2. Selecteer 'Instellingen'
3. Kies 'App-instellingen'
4. Selecteer de optie voor datagebruik die het beste bij je behoeften past
5. Je selectie wordt opgeslagen en toegepast op alle profielen op je apparaat

Op webbrowsers
1. Beweeg de cursor over je profielpictogram linksboven
2. Selecteer 'App-instellingen' in het dropdownmenu
3. Selecteer de optie voor datagebruik die het beste bij je behoeften past
4. Je selectie wordt opgeslagen en toegepast op alle profielen op je apparaat