Hvordan sletter jeg Disney-kontoen min?

The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem, som betyr at du har én enkelt Disney-konto (tilknyttet en individuell e-postadresse) på tvers av flere digitale produkter og opplevelser fra Disney.Les mer om dette her.

Hvis du sletter Disney-kontoen din, vil du ikke lenger ha tilgang til aktive abonnementer, inkludert Disney+.Sørg for at du avslutter alle aktive abonnementer før du sletter Disney-kontoen din, så du ikke blir fakturert for dem.

Merk: Se disse vanlige spørsmålene for instruksjoner om hvordan du avslutter kun abonnementet på Disney+.

Hvis kontoen din ble satt opp ved en feil, eller hvis du vil slette kontoen og du ikke har et aktivt abonnement, kan du følge instruksjonene på denne siden.

  Loading...