Hoe houd ik mijn Disney+-account veilig?

Jouw privacy en veiligheid zijn een topprioriteit voor The Walt Disney Company. Om te garanderen dat je gegevens veilig blijven, hebben we verschillende procedures geïmplementeerd.

Als we verdachte inlogactiviteit detecteren, is het ons beleid om je account binnen 4 uur te vergrendelen en alle actieve sessies die aan je Disney+-abonnement zijn gekoppeld te beëindigen.

Als je account is vergrendeld, moet je de volgende keer dat je inlogt je wachtwoord opnieuw instellen. Selecteer 'Wachtwoord opnieuw instellen' en je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je moet dan een ander wachtwoord kiezen dan je vorige wachtwoord.

  Loading...