Kan ik titels downloaden op Disney+?

Je kan dezelfde titel zo vaak downloaden als je wilt op maximaal 10 apparaten, op voorwaarde dat er genoeg opslagruimte op het apparaat beschikbaar is. Downloads blijven bovendien in je DOWNLOADS staan zolang je abonnee van Disney+ bent en je je Disney+-compatibele apparaat met de download ten minste een keer per maand met internet verbindt.

Heel soms worden bepaalde titels van Disney+ verwijderd en kunnen ze niet meer gestreamd en gedownload worden vanwege rechtenbeperkingen. Als dit gebeurt, worden de betreffende titels ook uit de gedownloade content op je apparaten verwijderd.

Ga je gang. Download je favoriete film of programma en beleef het weer helemaal opnieuw!