Jeg har problemer med at logge ind

Bare rolig. Vi kan hjælpe. Denne artikel hjælper dig med at logge ind på følgende enheder og platforme:
Webbrowser
Mobil enhed
Apple TV
PlayStation/Xbox
Smart-tv'er (Samsung, LG)

Webbrowser
Hvis du bruger din webbrowser, skal du følge disse trin for at nulstille adgangskoden.

1. I din webbrowser skal du gå til www.disneyplus.com
  2. Vælg LOG IND (Det er øverst til højre).
  3. Indtast din e-mailadresse
  4. Indtast din adgangskode
  5. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du følge disse trin for at nulstille adgangskoden
  6. Vælg LOG IND

Mobil enhed (iOS og Android)
Hvis du bruger din telefon, skal du følge disse trin for at nulstille adgangskoden.

1. På din mobilenhed skal du åbne Disney+ appen
    • Hvis du ikke allerede har appen, skal du downloade den fra App Store eller Google Play
  2. Vælg LOG IND (Det er nederst på skærmen).
  3. Indtast din e-mailadresse
  4. Indtast din adgangskode
  5. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du følge disse trin for at nulstille adgangskoden.
  6. Vælg LOG IND

Apple TV

1. På dit Apple TV skal du åbne Disney+ appen.
    • Hvis du ikke har appen, kan du downloade den fra Apple TV app store
  2. Vælg LOG IND
  3. Indtast din e-mailadresse
  4. Indtast din adgangskode
  5. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du følge disse trin for at nulstille adgangskoden.
  6. Vælg LOG IND

PlayStation/Xbox

1. På din PlayStation eller Xbox skal du åbne Disney+ appen.
    • Hvis du ikke har appen, kan du downloade den fra PlayStation Store
  2. Vælg LOG IND
  3. Instruktioner om tilmelding vises på skærmen
  4. Indtast URL'en i en browser på din computer eller mobilenhed
  5. Indtast den 8-cifrede kode, du kan se på tv-skærmen
  6. Indtast din e-mailadresse og adgangskode
  7. Din enhed er synkroniseret, og du kan begynde at streame.

Smart-tv'er (Samsung, LG)

1. På dit smart-tv skal du åbne Disney+ appen.
    • Hvis du ikke har appen, kan du downloade den fra tv'ets app store
  2. Vælg LOG IND
  3. Instruktioner om tilmelding vises på skærmen
  4. Indtast URL'en i en browser på din computer eller mobilenhed
  5. Indtast den 8-cifrede kode, du kan se på tv-skærmen
  6. Indtast din e-mailadresse og adgangskode
  7. Din enhed er synkroniseret, og du kan begynde at streame.