Kan ik externe audiosystemen of soundbars gebruiken met Disney+?

Ja. Als je een extern audiosysteem aan je apparaat hebt gekoppeld, detecteert en levert Disney+ de beste audiokwaliteit die je systeem ondersteunt. Dit gebeurt altijd automatisch.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen.

Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.

Let op: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs geheel onmogelijk maken. Bekijk deze FAQ voor een lijst met ondersteunde apparaten.