Se säsong 2 av "The Mandalorian" på Disney+

Säsong 2, avsnitt 1 av "The Mandalorian" har premiär på Disney+ den 30 oktober 2020. Välj ett alternativ nedan om du vill veta mer:

Vad är nytt i säsong 2 av "The Mandalorian"?
I säsong 2 fortsätter The Mandalorian och The Child på sin resa, där de möter fiender och samlar allierade på vägen genom en farlig galax under den tumultartade eran efter det galaktiska imperiets fall.

I rollerna ser vi Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers och Giancarlo Esposito. Bland säsongens regissörer finns Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed och Robert Rodriguez. Jon Favreau är exekutiv producent och ansvarar för produktionen tillsammans med Dave Filoni, Kathleen Kennedy och Colin Wilson. Karen Gilchrist är biträdande exekutiv producent.

När kommer säsong 2 av "The Mandalorian" till Disney+?
Säsong 2, avsnitt 1 av "The Mandalorian" har premiär den 30 oktober 2020 klockan 00:01 PST på Disney+. Nya avsnitt sänds varje vecka på fredagar klockan 00:01 PST. Du som längtar efter att titta kan kolla in trailern och lära dig mer om serieninnan den har premiär.

Vad behöver jag för att kunna se säsong 2 av "The Mandalorian"?
Säsong 2 av The Mandalorian streamas bara på Disney+, så du måste abonnera på tjänsten för att kunna titta. Om Disney+ är nytt för dig kan du läsa mer om tjänsten och följa de här stegen för att registrera dig.

Kolla om Disney+ är tillgängligt i ditt land och kontrollera att du har en enhet som stöds att streama från.

Jag behöver abonnera på Disney+ igen för att se "The Mandalorian." Hur gör jag det?

1. Om du vill återaktivera ditt abonnemang på Disney+ går du till disneyplus.com
  2. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto på Disney+
  3. Ange det lösenord som är kopplat till ditt konto på Disney+
  4. Du får se meddelandet Välkommen tillbaka – du verkar inte ha något abonnemang. Det betyder att Disney+ känner igen ditt konto, men att du måste starta om ditt abonnemang.