Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Volg deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Ga naar de startpagina van Disney+ en selecteer INLOGGEN
  2. Voer je e-mailadres in
  3. Selecteer DOORGAAN
  4. Selecteer WACHTWOORD VERGETEN?
  5. Controleer je inbox
    • Je ontvangt een zescijferige toegangscode
      • Dit kan tot 15 minuten duren.
      • Als je geen code hebt ontvangen, controleer dan je spambox.
      • Als je de code daar ook niet kunt vinden, selecteer dan OPNIEUW STUREN om de code opnieuw te versturen.
      • Werkt het nog steeds niet? Neem dan contact op met de klantenservice.
        • Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of social media.
  6. Voer je zescijferige verificatiecode in
  7. Voer een nieuw wachtwoord in
  8. Selecteer DOORGAAN

Opmerking: The Walt Disney Company gebruikt één gezamenlijk gebruikersregistratiesysteem, wat betekent dat je één Disney-account hebt (gekoppeld aan één e-mailadres) voor alle digitale producten en diensten van Disney. Je kunt er hier meer over lezen.

Nadat je het eenmalige wachtwoord hebt ingevoerd en je inloggegevens voor Disney+ hebt bevestigd, worden je inloggegevens bijgewerkt voor alle producten en diensten van The Walt Disney Company die gebruik maken van je Disney-account.