Hoe kan ik Chromecast of Airplay gebruiken om Disney+ op mijn tv te bekijken?

Je kan Chromecast of Apple AirPlay gebruiken om Disney+-content draadloos vanaf je mobiele Android- of iOS-apparaat naar je tv te streamen.

Selecteer je streamingoplossing en volg de aanbevolen stappen.
Chromecast
Apple AirPlay

Streamen via Chromecast:
Volg daarvoor deze stappen:

1. Open de Disney+-app
  2. Selecteer de content die je wilt bekijken
  3. Selecteer AFSPELEN
  4. Selecteer het Chromecast-pictogram bovenaan het scherm
  5. Selecteer je streamingapparaat

Waar je op moet letten: als je bent verbonden, verandert het Chromecast-pictogram verandert van kleur en wordt de film, het programma of de serie van Disney+ op je apparaat weergegeven.

Problemen met Chromecast oplossen
Lukt het je nog steeds niet om te casten? Probeer deze tips voor het oplossen van problemen:

Opmerking: lees dit arklikel voor meer informatie over Chromecast-modellen die door Disney+ ondersteund worden.

Streamen via Apple AirPlay
Volg daarvoor deze stappen:

1. Open de Disney+-app
  2. Klik op de content die je wilt bekijken
  3. Klik op AFSPELEN
  4. Klik op het AirPlay-pictogram (dit vind je bovenaan het scherm)
  5. Kies de Apple TV die je wilt gebruiken

Opmerking: als je bent verbonden, verandert het AirPlay-pictogram van kleur.

Problemen met Apple AirPlay oplossen
Lukt het nog steeds niet om te streamen? Probeer deze tips voor het oplossen van problemen:

Opmerking: lees dit arklikel voor meer informatie over de Apple TV-modellen die door Disney+ ondersteund worden.