Saan virhekoodin 14

Jos näet seuraavan virheen:

Valitettavasti sähköpostiosoitettasi (tai salasanaasi) ei löytynyt järjestelmästämme. Yritä uudelleen antamalla sähköpostiosoitteesi uudelleen. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 14).

Tämä tarkoittaa, että olet antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai salasanan.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun.