Kan jag använda Chromecast för att titta på Disney+?

Ja, Disney+ har stöd för casting till Chromecast från följande enheter:

Obs! Ovanstående enheter måste uppfylla de vanliga minimispecifikationerna för Disney+.

Disney+ har också stöd för casting till följande Chromecast-enheter:

1. Google Chromecast (version 1 eller senare)
  2. Google Nest Hub och Google Nest Hub Max
  3. Android TV-enheter
  4. Vizio smart-tv-apparater (med inbyggt Chromecast)

För bästa tänkbara upplevelse rekommenderar vi en internetanslutning med hög hastighet. (Se den här artikeln för mer information om rekommenderade internethastigheter för Disney+.)

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar.