Disney+ bekijken

Disney+ biedt een alsmaar groter worden collectie films en TV-series met volop titels die zonder extra kosten in 4K Ultra HD en HDR gekeken kunnen worden. Ondersteunde videoformaten voor een bepaalde titel zijn te vinden in de DETAILS onder elke titel.

Je hebt een 4K-apparaat, TV of beeldscherm nodig en een snelle internetverbinding (25 Mbps of hoger is aanbevolen) om titels in 4K Ultra HD te bekijken. Disney+ detecteert de mogelijkheden van jouw systeem en speelt de content af als deze beschikbaar is in 4K Ultra HD of HDR.

Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Voor optimale prestaties raden we je aan de nieuwste firmware voor uw apparaten te installeren. Raadpleeg de fabrikant van het apparaat voor de mogelijkheden van jouw specifieke apparaat.