Kan jeg bruke Chromecast til å se på Disney+?

Ja, Disney+ støtter strømming til Chromecast fra følgende enheter:

Merk: Enheten ovenfor må også oppfylle standard systemkrav for Disney+.

Disney+ støtter også strømming til følgende Chromecast-enheter:

1. Google Chromecast (versjon 1 og nyere)
  2. Google Nest Hub og Google Nest Hub Max
  3. Android TV-enheter
  4. Vizio smart-TV-er (med innebygd Chromecast)

For å få best mulig opplevelse anbefaler vi en høyhastighets Internett-tilkobling. (Se denne artikkelen for å få flere detaljer om de anbefalte Internett-hastighetene for Disney+.)

Alle komponentene må støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler, for at Disney+ skal kunne oppleves i best mulig kvalitet.

Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold.