Kan jag använda externa ljudsystem eller soundbars med Disney+?

Ja. Om du har ett externt ljudsystem anslutet till din enhet känner Disney+ av det och spelar upp ljud av den högsta kvalitet som systemet har stöd för. Avkänningen sker automatiskt.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver stor bandbredd, inklusive HDMI-kablar.

För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2.

Obs! Användning av äldre ljud- och videokomponenter kan inverka på kvaliteten eller helt förhindra uppspelning. Du hittar en lista över enheter som stöds här.