Jeg registrerte meg for Disney+ og ble utestengt fra kontoen min for et annet Disney-produkt eller -tjeneste.

The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem for brukere på tvers av sine digitale produkter og opplevelser. Dette gjør det enklere, sikrere og mer personlig for forbrukerne.

Den registrerte informasjonen din er den samme for alle tjenestene som bruker Disney-profilen din.

Hvis du registrerte deg for Disney+ med en e-postadresse som er tilknyttet en eksisterende Disney-konto, men opprettet et nytt passord for Disney+, blir dette også det nye passordet når du logger inn på andre Disney-tjenester.

Hver gang du endrer passordet du bruker for en Disney-tjeneste, blir det endret på alle de andre Disney-tjenestene og -opplevelsene som krever innlogging.

 

Trenger du fremdeles hjelp? Du kan nå oss via chat, telefon eller sosiale medier.

  Loading...