Hoe kan ik opnieuw meekijken met een GroupWatch of van apparaat wisselen?

1. Als je opnieuw wilt meekijken met een GroupWatch nadat je deze hebt verlaten of als je wilt meekijken vanaf een ander apparaat, ga dan naar de Disney+-app op het gewenste apparaat en selecteer hetzelfde profiel waarmee je eerder hebt deelgenomen aan de GroupWatch.  Meestal vraagt de app je automatisch om naar de GroupWatch te gaan op de homepagina.
  2. Je kunt ook zelf naar de titel zoeken en vervolgens op het GroupWatch-pictogram op de pagina Informatie van die titel klikken om weer deel te nemen aan de stream.
  3. Als je eenmaal in de groep bent, selecteer dan de knop MEEKIJKEN MET STREAM