Hvordan kommer jeg tilbage til en GroupWatch eller skifter enhed?

1. Hvis du vil tilbage til en GroupWatch, efter du har forladt den eller fra en anden enhed, skal du gå til Disney+ appen på den ønskede enhed og vælge den samme profil, som du deltog i GroupWatch med. I mange tilfælde vil appen automatisk spørge dig, om du vil gå til din GroupWatch på startskærmen.
  2. Du kan også selv finde titlen og klikke på GroupWatch-ikonet på titlen side for at komme tilbage til streamen.
  3. Når du er tilbage i gruppen, skal du vælge knappen "DELTAG I STREAM" for at deltage igen.