Vilka systemkrav gäller för användning av Disney+ i en webbläsare?

Disney+ har stöd för de flesta webbläsare. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder den senaste tillgängliga versionen av webbläsaren.

Här är en utförlig lista över webbläsare som stöds av Disney+.

Windows

● Chrome 75+ stöds i Windows 7 eller senare
● Edge stöds i Windows 10 eller senare
● Firefox 68+ stöds i Windows 7 eller senare
● Internet Explorer 11 stöds i Windows 8.1 eller senare

macOS

● Safari 11+ stöds i macOS 10.12 (Sierra) eller senare
● Chrome 75+ stöds i macOS 10.10 eller senare
● Firefox 68+ stöds i macOS 10.9 eller senare

Chrome OS

● Chrome OS stöds i Chrome OS 79 eller senare

Andra operativsystem

● Uppspelning i mobilwebbläsare stöds inte (installera appen för Android eller iOS)
● Webbläsare på smart-tv-apparater, spelkonsoler och andra enheter stöds inte
● Linux stöds för närvarande inte
● Operativsystem som inte listas stöds inte

Allmänt

● Internetanslutning med hög hastighet krävs.
● Om du använder en extern skärm krävs HDCP för HD-innehåll.