Hoe gebruik ik Stereo Surround of Dolby Atmos met Disney+?

Disney+ biedt een alsmaar groter worden collectie films en TV-series aan in 5.1 Surround Sound en Dolby Atmos. Ondersteunde videoformaten voor een bepaalde titel zijn te vinden in de DETAILS onder elke titel. Disney+ zal automatisch de hoogste kwaliteit audio gebruiken die jouw systeem kan ondersteunen.

Voor 5.1 surround sound of Dolby Atmos heb je een audiosysteem nodig dat compatibel is met Dolby Digital Plus (voor 5.1) en/of Dolby Atmos.

Voor optimale prestaties raden we je aan de nieuwste firmware voor jouw apparaten te installeren.

Om van de Disney+-ervaring van de hoogste kwaliteit te genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Raadpleeg de fabrikant voor de mogelijkheden van uw specifieke appara(a)t(en).