Ik krijg 'Foutcode 10'

Als je de volgende fout ziet:

We hebben problemen met het inloggen op jouw account. Voer je accountgegevens opnieuw in en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 10).

Dan betekent dit dat we problemen hebben met het inloggen op jouw account en dat je opnieuw moet inloggen. Als je het e-mailadres voor jouw account bent vergeten, zoek dan in je e-mail naar je accountbevestigingsmail op het moment van inschrijving. Als je je wachtwoord niet herinnert, kun je het hier opnieuw instellen.

Als u problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.