Hoe voeg ik een film of programma aan mijn lijst toe?

Lijsten zijn een goede manier om bepaalde films, programma's en series op te slaan. En je kunt unieke lijsten maken voor elk Disney+-profiel binnen je account.

Volg deze stappen om programma's en films aan je lijst toe te voegen:

1. Open Disney+.
  2. Selecteer de film, het programma of de serie die je aan je lijst wilt toevoegen
  3. Klik op de hoofdpagina van de titel op het plusteken (+) naast de Afspeelknop
    • Opmerking: er wordt een vinkje weergegeven wanneer het item aan je lijst is toegevoegd.
  4. Selecteer je profielpictogram en klik op Mijn lijst onder je profiel om de items op je lijst te bekijken.

Zie hoe je een film, programma of serie van je lijst kunt verwijderen.