Hvordan legger jeg til en film eller serie i Min liste?

Min liste er en flott måte å lagre filmene og seriene du vil se på – og du kan opprette en unik Min liste for hver Disney+-kontoprofil.

Følg disse trinnene for å legge til serier og filmer i Min liste:

1. Åpne Disney+.
  2. Velg filmen, programmet eller serien du vil legge til i Min liste
  3. Klikk på pluss-tegnet (+) ved siden av Spill av-knappen på tittelens hovedside
    • Merk: Et hakemerke vises når elementet er blitt lagt til i Min liste.
  4. Hvis du vil finne Min liste-elementer siden, velger du profilbildet ditt og klikker på Min liste-alternativet under profilen din.

Se hvordan du sletter et program, en film eller en serie fra Min liste