Hur använder jag undertexter?

Förutom i sällsynta undantagsfall är filmer, serier och program på Disney+ tillgängliga med undertexter för döva och personer med nedsatt hörsel (SDH) på engelska för de flesta enheter och plattformar, däribland:

Följ de här stegen för att sätta på undertexter medan du spelar upp innehåll:

1. I videospelaren väljer du tangentbordsikonen längst upp i högra hörnet av skärmen
  2. Välj önskat språk för undertexter

Ytterligare justeringar
Du kan göra ytterligare justeringar av de dolda texternas och undertexternas utseende på dina enheter och plattformar genom att följa de här stegen: