Jeg får «Feilkode 13»

Hvis du ser følgende feil:

Disney+ kan strømmes og lastes ned på opptil ti enheter. Dessverre ser det ut til at du har overskredet grensen. Hvis du mener at du ser denne meldingen ved en feil, kan du gå til hjelpesenteret (feilkode 13).

Med Disney+-kontoen din har du muligheten til å lagre nedlastet innhold på opptil ti enheter og strømme innhold på fire enheter samtidig. Når du overskrider denne grensen, vil du se denne feilmeldingen, og du må fjerne en av disse enhetene fra kontoen din før du kan laste ned innhold på en annen enhet.

Vil du lære hvordan du sletter nedlastinger? Se disse vanlige spørsmålene.