Wat is phishing en hoe brengt dit mijn Disneyaccount in gevaar?

Phishing betekent dat iemand zich online voordoet als een vertrouwde entiteit om persoonlijke gegevens zoals gebruikersnamen, burgerservicenummers, wachtwoorden en creditcardgegevens te bemachtigen.

Disney vraagt nooit om je persoonlijke gegevens, tenzij je zelf contact opneemt met Disney en dergelijke gegevens nodig zijn om een bepaald probleem op te lossen.

Als je een e-mail of telefoonoproep ontvangt van een organisatie die beweert Disney te zijn en vraagt om persoonlijke gegevens of je Disney+-accountgegevens, reageer dan niet.

Opmerking over privacy

We gebruiken je gegevens om je ervaring met Disney+ te personaliseren en te verbeteren, om je informatie over Disney+ te sturen en zoals beschreven in ons Privacybeleid, waaronder het delen ervan met de Walt Disneybedrijvengroep.

Je kunt je communicatievoorkeuren op elk moment wijzigen via de Privacyopties van de Walt Disney Company.