Hur ställer jag in språk för ljud och undertexter?

Du kan ställa in (och ändra) språk för ljud och undertexter när som helst. Det gör du genom att följa de här stegen:

1. Medan du tittar på en video väljer du inställningarna för ljud och undertexter (längst upp i högra hörnet av skärmen)
    • Kom ihåg att du måste titta på det aktuella innehållet
  2. Välj det språk du önskar
    • På de flesta enheter stängs skärmen automatiskt när du har gjort ditt val
    • Om du använder en webbläsare måste du välja bakåtpilen

De språkinställningar som du har valt sparas för den aktuella profilen.

Vilka språk som finns tillgängliga för ljud och undertexter kan variera beroende på titel, och det kan hända att undertexter och dubbat ljud inte finns tillgängliga i alla länder där Disney+ lanseras.

Obs! De här instruktionerna gäller för alla webbläsare, mobilenheter, spelkonsoler, smart-tv-apparater och streamingenheter.