Miksi saan heikkolaatuista videota 4K Ultra HD -laadun sijaan?

Suoratoistokokemusta voivat heikentää monet tekijät.

Varmista, että ohjelma tukee 4K Ultra HD -tarkkuutta
Disney+ tunnistaa useimmissa tapauksissa automaattisesti järjestelmän ominaisuudet ja toistaa katsomasi nimikkeen tukemia formaatteja. Tuetut formaatit löytyvät kunkin nimikkeen TIEDOT-osiosta.

Varmista, että käytät 4K Ultra HD -laitetta
Varmista ensinnäkin, että käytät 4K Ultra HD -laitetta, -televisiota tai -näyttöä ja nopeaa internetyhteyttä (suositus vähintään 25 Mbit/s).

Varmista, että internetyhteytesi nopeus on hyvä
Jos yhteytesi on hidas, se saattaa heikentää videon laatua. Testaa internetyhteytesi suorittamalla nopeustesti.

Älä käytä in-line-video- tai -pelitallenninta
In-line-video- tai -pelitallentimen käyttö voi estää toistoa tai rajoittaa video- ja äänenlaatua suojatakseen piratismilta.

Tarkista järjestelmän komponentit
Jotta voit nauttia korkealaatuisesta Disney+ -katselukokemuksesta, kaikkien komponenttien, mukaan lukien HDMI-kaapelit, on tuettava suuren kaistanleveyden digitaalista sisältöä. Ulkoisten näyttöjen on oltava HDCP 2.2 -yhteensopivia, jotta ne voivat toistaa 4K Ultra HD- ja HDR-sisältöä. Vanhemmat ääni- ja videokomponentit voivat vaikuttaa laatuun tai estää mahdollisesti toiston kokonaan.

Lopuksi: Jos olet kokeillut kaikkea ja tarvitset yhä apua, ota yhteyttä asiakastukeen. Voit ottaa meihin yhteyttä chatilla, puhelimella tai sosiaalisen median kautta.