Hvilke Android TV-enheter støttes på Disney+?

Disney+ støtter Android TV på en lang rekke TV-er og TV-mottakere. Brukere kan installere Android-appen Disney+ fra Google Play Store.

For å få best mulig opplevelse anbefaler vi en høyhastighets internettilkobling og Android OS-versjon 5.0 (Lollipop) eller senere.

Android-appen Disney+ støttes på Android TV-aktiverte smart-TV-er, inkludert Sharp AQUOS og Sony Bravia.

Android-appen Disney+ støttes også på TV-mottakere som bruker Android TV, inkludert NVIDIA SHIELD TV og Mi Box.

Merk: For å oppleve Disney+ i best mulig kvalitet bør alle komponenter, inkludert HDMI-kablene, støtte digitalt innhold med høy båndbredde. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold.

Merk: Eldre lyd- og videokomponenter kan påvirke kvaliteten eller forhindre avspilling helt.

For å få mer informasjon om TV-er og enheter som bruker Android TV kan du gå til https://www.android.com/tv/