Saan virhekoodin 6

Jos näet seuraavan virheen:

Tilisi luomisessa on ongelma. Yritä uudelleen antamalla tilitietosi uudelleen. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 6).

Tämä tarkoittaa, että emme onnistuneet luomaan tiliäsi antamillasi tiedoilla. Voi olla, että olet annoit virheellisen sähköpostiosoitteen tai salasanasi ei täytä salasanaehtojamme.

Salasanakriteerit
Disney+ -salasanassasi on oltava:

Huomioi isot ja pienet kirjaimet Disney+ -salasanassasi

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumisohjeet. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun. Voit myös katsoa täältä lisää vianetsintävinkkejä sisäänkirjautumisesta.