Jeg får «Feilkode 9»

Hvis du ser følgende feil:

Du er ikke lenger logget inn på Disney+. Logg inn for å se videre. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 9).

Det betyr at du har blitt logget ut av Disney+, og at du må logge inn igjen for å fortsette å bruke Disney+.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.)

Les vanlige spørsmål om tilbakestilling av passord

Hvis du fremdeles har problemer, kan du kontakte Disney+ kundeservice.

Eller, hvis du ser denne feilen:

Vi beklager, vi kunne ikke behandle betalingen din med den informasjonen du har oppgitt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 9).

Det betyr at betalingsinformasjonen du oppga, ikke kan behandles. Sjekk informasjonen og prøv igjen.

Her er noen potensielle årsaker og løsninger:

Bruk tipsene ovenfor til å verifisere detaljene på kortet du oppga, og prøv å betale på nytt.
Hvis betalingsmetoden fortsetter å være problematisk, kan du prøve en annen betalingsmetode, for eksempel: