Hoe kan ik mijn internetverbinding verbeteren?

Lage downloadsnelheden of een inconsistente draadloze verbinding kunnen soms leiden tot problemen met het gebruik van de Disney+-app of -website.

Als je een snelheidstest hebt uitgevoerd en hulp nodig hebt om te voldoen aan onze aanbevelingen, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om je verbinding te verbeteren.*

1. Schakel alle andere apparaten die zijn aangesloten op je thuisnetwerk uit
  2. Sluit alle andere toepassingen of programma’s die je apparaat op de achtergrond uitvoert
  3. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op de router met een ethernetkabel
  4. Plaats de modem en router dichter bij het apparaat (of omgekeerd)

Als je nog steeds problemen hebt met het kijken naar Disney+, raden we je aan om stappen voor probleemoplossing bij het afspelen van video’s te raadplegen.