Hvordan får jeg Premier Access til Raya og den siste dragen?

Med Premier Access til Raya og den siste dragen kan du se Raya og den siste dragen så mange ganger du vil, før den er tilgjengelig for alle Disney+-abonnenter senere i år. Når du først har Premier Access til Raya og den siste dragen, kan du se den på enhver plattform der Disney+ er tilgjengelig, så lenge du abonnerer på Disney+. For å få Premier Access til Raya og den siste dragen må du ha et aktivt abonnement på Disney+. Finn ut hvordan du registrerer deg her

.
Hvis du allerede abonnerer på Disney+, kan du følge fremgangsmåten nedenfor for å få Premier Access til Raya og den siste dragen:

1. Logg inn på Disney+ på disneyplus.com
  2. Velg Raya og den siste dragen (enten ved å søke eller fra startsiden).
  3. Klikk på KJØP PREMIER ACCESS (det er den gule knappen under tittelen).
  4. Bekreft betalingen med den lagrede betalingsinformasjonen din, en ny betalingsmetode eller kjøp i tredjeparts app.
  5. Når betalingen er akseptert, kommer du tilbake til hovedskjermen og har muligheten til å velge SPILL AV (husk at du kan se Raya og den siste dragen på alle enheter som er koblet til kontoen).