Hvordan inviterer jeg personer til en GroupWatch?

Det er kun værten, der kan invitere personer til sin GroupWatch fra deres mobile enhed eller en computer på internettet. Følg disse trin for at invitere personer:

På mobil

1. Vælg ikonet for GroupWatch  Hulu Watch Party icon på fanen Detaljer for titlen for at starte en GroupWatch
  2. Vælg knappen "Inviter" i GroupWatch-rummet for at få et invitationslink.
  3. Vælg din foretrukne måde at dele invitationslinket på.

I en webbrowser

1. Vælg ikonet for GroupWatch Hulu Watch Party icon på fanen Detaljer for titlen for at starte en GroupWatch
  2. Vælg knappen "Inviter" i GroupWatch-rummet for at få et invitationslink.
  3. Klik på "Kopiér link" for at kopiere linket og dele det direkte med familie og gode venner.