Hoe download ik video's op mijn mobiele apparaat zodat ik offline kan kijken?

Video's downloaden is een goede manier om Disney+ onderweg te bekijken. Je kunt gedownloade content afspelen zonder internetverbinding.

Downloaden wordt ondersteund op mobiele apparaten: Apple- en Androidtelefoons en -tablets en Amazon Firetablets.

Volg deze stappen om films, afleveringen en seizoenen op Disney+ te downloaden op je telefoon of tablet:

1. Open de Disney+-app
  2. Tik op de film, de aflevering of het seizoen dat je wilt downloaden
  3. Tik op DOWNLOADEN (rechts van de knop AFSPELEN)

Selecteer DOWNLOADS om je downloads te bekijken. Dit vind je rechtsonder in de menubalk.