Hvordan tilbakestiller jeg passordet mitt?

Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet ditt:

1. På Disney+' velkomstside velger du LOGG INN
  2. Skriv inn e-postadressen din
  3. Velg FORTSETT
  4. Velg HAR DU GLEMT PASSORDET?
  5. Sjekk e-posten din
    • Du vil motta en sekssifret passkode
      • Det kan ta opptil 15 min.
      • Sjekk søppelpostmappen hvis du ikke får noen kode.
      • Hvis den ikke er der, velger du SEND PÅ NYTT for å få tilsendt koden på nytt.
      • Hvis du fremdeles har problemer, kan du kontakte kundeservice.
        • Du kan nå oss via chat, telefon eller sosiale medier.
  6. Skriv inn din sekssifrede bekreftelseskode
  7. Skriv inn nytt passord
  8. Velg FORTSETT

Merk: The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem, som betyr at du har én enkelt Disney-konto (tilknyttet en individuell e-postadresse) på tvers av flere digitale Disney-produkter og -opplevelser. Les mer om dette her.

Når du har angitt engangspasskoden og bekreftet informasjonen din for Disney+, blir innloggingsinformasjonen til kontoen din oppdatert for alle produkter og opplevelser fra The Walt Disney Company som bruker Disney-kontoen din.